Covid-19

Door Covid 19 werken we voorlopig onder bijzondere omstandigheden. Tummers Plaatbewerking doet er als verantwoordelijk partner en werkgever alles aan om iedereen, zowel in- als extern, te beschermen tegen dit virus. We voorzien onze bezoekers en ons personeel daarom van beschermingsmiddelen en hanteren verschillende richtlijnen, om te voorkomen dat het virus zich via hen verspreidt.

Stafafdeling

Onze stafafdeling bedient niet alleen Tummers Plaatbewerking, maar ook de rest van de Tummers Groep. In het stafgebouw gelden daarom extra maatregelen. Deze ruimte is gesloten voor bezoekers van andere afdelingen en externe partijen, tenzij zij van tevoren contact hebben opgenomen.

Bezoekers

Ter minimalisering van contactmomenten vinden al onze ontmoetingen zoveel mogelijk digitaal plaats. Mocht een bezoek aan ons bedrijf toch noodzakelijk zijn, dan vragen we bezoekers rekening te houden met de geldende maatregelen. We verstrekken hen daarom een flesje desinfectiemiddel, mondkapje en herkenbaar veiligheidshesje, zodat onze medewerkers hen kunnen herkennen zonder dichtbij te komen. Ondanks de beperkingen die Covid-19 met zich meebrengt, heeft iedereen baat bij een zo klein mogelijke impact van dit virus. Laten we er daarom samen voor zorgen dat we snel weer op een normale, maar vooral gezonde manier weer kunnen samenwerken!