Lassen

Tummers Plaatbewerking kiest voor nieuwe naam!

Tummers Plaatbewerking kiest voor nieuwe naam: Tummers Metal Solutions!

Met trots kondigen wij aan dat met ingang van 12 april 2024 Tummers Metal Solutions de nieuwe naam van Tummers Plaatbewerking is. Een mooie stap die we met het oog op de internationale ambities als onderdeel van Tummers Group en onze verdere focus op halffabricaten aangrijpen om een ‘nieuw’ Tummers te presenteren!

De afgelopen jaren zijn we ons bij Tummers Plaatbewerking steeds meer gaan specialiseren als leverancier van halffabricaten. Disciplines als lasersnijden, afbramen, kanten, walsen en lassen zijn hierbij onmisbaar, maar we doen veel meer dan dat.

De naam Tummers Plaatbewerking waren we dan ook ontgroeid en mede door de internationale ambities als onderdeel van de Tummers Group, waaronder ook Tummers Food Processing Solutions en Tummers Simon Dryers Technology behoren, is Tummers Metal Solutions een naam die perfect aansluit bij de toekomst!

Een nieuw hoofdstuk

Ambitie en de dingen doen waar we goed in zijn, heeft Tummers Metal Solutions doen ontstaan. Ricardo Moerkens, directeur Tummers Metal Solutions, vertelt waarom er gekozen is voor de naamswijziging van Tummers Plaatbewerking.

Ricardo: ‘’Met de uitbreiding van ons productieproces, machinepark, lasserij én de upgrade van de kantoren, was dit voor ons het juiste moment om de naamswijziging door te voeren. We gaan door met het werk waar we goed in zijn en wat we dagelijks met plezier doen! We blijven dezelfde klanten bedienen met dezelfde gewaardeerde collega’s die nu al bij ons werkzaam zijn. We staan te popelen om de wereld te laten zien wat voor een ijzersterk merk Tummers Metal Solutions is en zijn trots deze stap te kunnen zetten!’’