Hoe indrukwekkend  ons machinepark

ook is, onze mensen zijn het geheim

van ons succes

Tummers Metal Solutions maakt samen met Tummers Food Processing Solutions en Tummers Simon Dryers Technology deel uit van de Tummers groep. Wat begon als een kleine afdeling, groeide uit tot een zelfstandige onderneming met ruim 60 medewerkers. Vandaag de dag zijn we al meer dan 25 jaar een begrip op het vlak van de verwerking van RVS, staal en aluminium voor machinebouwers, overheidsinstellingen en architecten door heel Nederland. We voorzien hen elke keer weer van hoogstaand plaatwerk, met toewijding gemaakt en snel geleverd.

One-stop shop

In de meer dan 25 jaar dat we bestaan, ontwikkelden wij onszelf tot dé one-stop shop voor plaatwerk. Doordat we alle voorzieningen onder één dak verzameld hebben, kunt u bij ons namelijk niet alleen terecht voor vrijwel alle expertises op plaatbewerkingsgebied, maar bieden wij ook een breed scala aan productiemogelijkheden. Hieronder vallen enkel stuks en kleine series, grote series, plaatwerk voor de machinebouw en zelfs design plaatwerk.

Innovatiekansen

We streven ernaar ongeëvenaard te blijven in alle vormen van metaalbewerking. Daarom investeren we continu in mensen, machines en processen. We luisteren daarbij goed naar u en onze markten, durven out-of-the-box te denken en blijven altijd scherp op innovatiekansen. Steeds met maar één doel; zorgen dat u snel en tegen minimale kosten kunt beschikken over het best passende plaatwerk.

Meedenken

Bij Tummers Metal Solutions pakken we elke opdracht met grote trots aan. Schouder aan schouder, als één team. We willen namelijk de ideale productiepartner voor u zijn en blijven. Geen vraag is ons te veel en dankzij de korte communicatielijnen heeft u altijd snel antwoord. Onze ervaren experts vinden niets mooier dan vanaf de engineering met u meedenken. Hierdoor bent u er altijd zeker van dat wat u uitdacht, ook productietechnisch haalbaar is.

Grote voorraad, korte levertijd

Omdat we het meeste plaatmateriaal uit voorraad hebben en 24 uur per dag kunnen produceren, hanteren we korte levertijden. We hebben roestvrij staal (RVS 304) en staal (Staal 37, RAE/Ympress) steevast staan en ook RVS 316, Sendzimir staalplaat en elektrolytisch verzinkt aluminium en staal (zincor) zijn normaliter uit voorraad leverbaar.